Chillination generation

Heeey, hur ska jag börja att berätta om min dag jag gör såhär .. Nu börjar jag yaay :) haha tönt i know men iaf har haft det gött igår, dan börja med bomb med mat hos min pappas faster hehe sen på kvällen relax med min girlz vi baaasta så skönt och rooligt, älskar mina tjejer (Emma becca Sara Sharon Celima) idag sov jag t halv 2 och sen klippte jag och beccbecc oss mitt hår är så livfullt nu haha :p ska vara med tjejen ikväll oxå haha, lite pics adios!


Rubrik

Hej försökte lägga in ett inlägg i förrgår men det blev helt fucked up. Har haft en bra fortsättning efter julfirandet med släkten. Jag har shoppat med mina bästisar på mellandagsrean helt flippad dag älskar mina tjejer! Idag så var jag med mina älskade Emma vi kollade på OTH och åt och chillade med livet! Ja nu är jag hemma och fortsätter kolla på OTH för jag är tyvärr sjuk :( lite bilder från min nya iphooone i love it!


En riktigt goood jul

God juul på er alla, har inte bloggat på länge för har inte mått så bra nu äre lite bättre och har haft en fantastiskt jul. Firat med släkt och familj älskar att ge julklappar och se glada reaktioner, jag fick också jättefina julklappar är jätteglad! Har fått en Iphone bäästa känns för mycket haha men ska också betala så det känns bra hehe, nu är man som alla andra hahah.

Hoppas alla har haft en fantastisk jul!

I'm free

hola :) asså bloggar inte regelbundet precis haha men jaja har ju så måånga läsare så det spelar ju  en sån stor roll haha :) iaf nu är jag fri från ångest och plugg typ har ju julångesten kvar haha har inte köpt julklappar vet knappt var jag ska önska mig. Jag har sparat till en iphone 4s så jag kanske får en sån :) I torsdags var det en ångest och lättnad dag, fick reda på mina betyg i vissa ämnen vissa var bra vissa var sjukt dåliga. jag är en orolig person därför kan man inte få mvg haha skojaru. Vi hade hk prov och det var brandalarm mitt i haha jag dör, det gick bra hoppas jag :) sen så har jag hela torsdagskväll och fredagskävll hållt på med föreställningen, det var föreställning igår. Bäästa, riktig hype känsla! Älskar att stå på scen och göra något man älskar och man känner sig bra på! :) jaa idag sak jag chilla med livet tror jag ahah vi får se.
pusshej!

Sul Mare Lucia

haha venne om det stavar så men tror det .. one day late i know men igår forsatte vi med alla våra lucia tåg. det är tyo det bästa med att gå musikklass plus sovmorgon. man känner sig som en kändis på nått konstigt sätt åker till olika ställen får bomb med lussebullar och julmust som jag såklar spillde på en heltäckningsmatt. Jere tar iaf priset han spillde på sin klänning hahaha. Ja idaag har jag varit hemma blev helt slu efter lucia har typ vart halvsjuk hela terminen. är alltid sjuk tar typ det aldrig lugnt. det gjorde jag idag typ, haha men ikväll har vi rep med teater i typ 4 timmar yaaaay!
ja hare gott! pusshej leverpastej :D

heeeelt slut

Hej Ho finns det några snälla barn här? hahah fan vad jag är rolig. Apråpo rolig jag har förstörts Fridas, Lovisas och Mathildas dag med mina skämt hahaha. Jag försöker leka smart och dra politisk skämt och för att de är så dåliga dör jag av garv och de bara tittar skumt på mig haha, så är mina vänner! Ja idag hare vart plugg och ikväll ska vi gå två luciatåg imorrn ska vi gå 4. Jag går i musikklass fråga mig inte varför haha är inget musikalisk talang men älskar min klass. Det är skit stressigt för att varje kväll är jag typ upptagen och jag har prov och inlämningsuppgit. Jag borde pluggat i lördags men det gjorde jag ej. Jag har både Lucia och genrep inför teater. Jag ska ha teater föreställning på fredag, vi ska spela a cristmas carol, vi repade i 5timmar igår heelt slut. Älskar teater men nu är det lite jobbigt med mycket rep men ändå skitkul. Det är så kul att göra någ man brinner för och man känner sig bra i. Jag går på teater 3 timmar i veckan, skulle vilja mer men har ej tid tror jag haha :) nu måste jag plugga adios!

gammalt inläggg typ skulle publiceras i tisdags hhaha

vännerochfamilj

Det viktigaste är vänner och familj oj jag glömde mat också haha! Lördagskvällen spenderade jag först med familjen, vi kollade på bio, det var mysigt! Sen var jag med becca vi chillade och gjorde egentligen inget speciellt men vi hade det bäst ändå. Jag bjuder på lite bilder på mig och bästis!


så mycket kärleek!

tankar

heej! jag håller på med so fett jobbigt på en lördag men jaja man gör vad man måste, idag har vart en chilldag skönt faktiskt. Men i alla fall på so:n skriver vi om religion och politik och krig och sånt. Då är det en sak jag har tänkt på som becca tyckte jag skulle skriva ned då gör jag det på bloggen haha.

Det finns så mycket ondska i världen och vår värld är inte perfekt. det är krig och länder som lägger sig i och religioner som är emot varrandra. Även att det är så mycket ondska finns det så mycket godhet också. Och när man ska lösa något krig till exempel tror jag inte det funkar att bara se allt negativt, för att göra något gott måste man kunna se det goda i världen. Då kan man göra mer gott. Så man ska hitta en balans på att se det goda men man måste ändå se det onda så att man inte säger att världen är perfekt. Det är den inte men den är inte ond. För om man säger att allt är ont varför ska några fler vilja göra skillnad om ingen ser något possitivt. Så var possitiv men ändå eftertänksam! Ja det är så jag tänker men ni får tänka som ni vill!

byebye <3


freeedag!

Yaaay, friday. sköönt är klar med kosnumentkunskap ussch, hoppas det blev bra pallar inte tänka. Nu ska jag njuta av fredag med vääänner, bästa vad gör man utan sina chompisar? Apropå fredag undrar varför det heter fredag, är det från någon konstig svensk gud men jag tror att det är för att ala ska vara fredliga haha. Fredag är en fredlig dag när man inte får bråka, okej? Nu har jag bestämt det, hahah fett töntig men det är viktigt att vara snäll mot människor. Man ska sprida glädje så deså :) jaja hare bäst mina tusen läsare.

Love


Ps.Och ja,jag brukar inte läsa igenom mina inlägg borde börja kanske. Jag är inte satsare med bloggen heller skriver mest för mig själv och för att kolla hur det är att ha blogg.

espanola!

jag vet att det ska vara ett med en konstig sak där uppe men vet ej hur man gör!! Så deså. Nä seriös nu jag har spanska och om man har en dator då är man altså inne på facebook och blogg.se Nänä måste bärja jobba. Jag satsar högt på spaska fett coolt att kunna ett nytt språk och kommunicera med det. Jag har ett projektrbete med min beeestis Emma. www.gadiumlibertas.blogg.se  Vi ska få MVG JAOOO. Hahahaha nä stora satsare! Jag har varit sjuk om ni undrar och har för mycket mycket plugg så ni vet. adioooos amigoooos

gymnasiumgymnasiumgymnasium

fin rubrik va, shåär ser det ut inuti mitt huvud just nu, hehe. Jag går i nian och är ett ångestbarn inte såhär överdriven men har svårt att bestämma mig haha. Så då är det ju inte så lätt med gymnasium. Jag tror jag ska gå natur med inriktnig sam elelr natur men jag vet inte om det är för jobbigt. Det är en bra utbildning och jag har det ganska lätt i natur ämnerna men vet inte om jag vill bli läkre eller forskare eller något sånt. Jag har ingen aning om vadjag vill bli men ja vill i alla fall gör skillnad, det kan vara för ett dagis barn elle rädda miljön till exempel haha. Jag tycker det är viktigt att göra något bra för någon person eller världen. Jag tycker också miljön är viktig även att jag int gör helt rätt heller men jag skulle vilja lära mig merom hur man an hjälpa den och kanskeobba med den för utan vår jord har vi ingenting! Det här orkar nog många läsa haha. Men idag så var jag först i skolan sen var jag på öppen dag på östra real. Det var därför jag skrev om gymnasium. Det var lite nervöst men gick bra, jag kanske börjar där men vill kolla på fler gymnasium först. Det är så mycket man ska välja, linje och vilken skola uusch för myckt val för mig. Det kommer nog ändå bli kul att börja gymnasium, något helt nytt i mitt liv men jag kommer sakna min skola och klass! Jaa nu istället för att snacka om gymnasium borde jag plugga så jakommer in i något!! :)
Adioooos <3

skitväder!

Rubriken säger sitt, nu när det är december får det fan snöa om det ska vara kallt! Att det bara är kallt, regn och mörkt suger! Nu ska jag berätta något som är nog helt ointressant men min blogg mitt liv jag skriver om vad jag vill haha, omg vilken bitch jag lät som. I alla fall jag hade varit på teater, jag går alltså på teater skitkul är det! Sen hemifrån så pallade jag inte gå hem så då tog jag en buss som gjorde att jag behövde gå i typ 6 minuter sen. Så när jag kom hem helt slut för jag hade sprungit för det regnade. Jag älskar och springa haha fast det är jobbigt :p. Iaf nu babblar jag för mycket, när jag kom hem genomblöt så glömde jag att min cyckel var på station så fick åka tillbaka och cykla hem i regnet. Riktig FML så nu är jag fortfarande helt slut och ska nog ta det lugn ikväll med min onepiece (oäkta men ändå!!) älskar myskläder haha! see you later alligator!
bild från spanien, saaaknar!!

Första inlägget

Tjaa bloggen ( fett fult det låter) haha jag har haft blogg i en vecka typ men inte skrivit något inlägg, men det är för att jag glömde bort mitt lösenord på direkten. Bara jag kan hahaha, jag är helt borta. Om ni undrar vem den virriga personen är heter jag Evelina Andersson (eveand är en förkortning på namnet haha) och är 15 år, jag går alltså i nian.
Jag har alltid stalkat allas bloggar men nu ska jag prova att blogga själv, vi får se hur det går. Jag kommer väl skriva om mitt så intressanta liv men mest om mina åsikter om det som rör mig men också the big world haha. Ja nu har jag inget mer att skriva, bye!

RSS 2.0